Brons beelden

Ruim aanbod in beelden van zuiver brons

Bent u op zoek naar beelden van zuiver brons, omdat u een echt liefhebber bent? Of omdat het erg mooi staat bij uw interieur? Hoe dan ook, u zult in onze online cadeauwinkel zeker slagen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van bronzen beelden. Neem dus snel een kijkje en bestel uw favoriete beeld eenvoudig en snel online!


Wat denkt u bijvoorbeeld van een beeld in de vorm van een olifant? Dit is absoluut een mooi pronkstuk voor in de hal, op kantoor of zelfs in de tuin. Niet alleen hebben wij diverse dierenbeeldjes in onze webshop staan, ook bloemenvazen behoren tot de mogelijkheid.

Brons beeldenOok leuk om cadeau te doen

Wilt u een beeld of bijvoorbeeld een mooie schaal van mozaïek cadeau doen? Dan bieden wij een extra service aan. U vult simpelweg bij ‘verzendadres’ het adres in van degene die het cadeau dient te ontvangen. Vervolgens zullen wij het cadeau direct naar de juiste persoon sturen inclusief een (gratis) persoonlijke kaart. Uiteraard kunt u de tekst zelf aan ons doorgeven! Op deze manier zal de ontvanger van het cadeau absoluut verrast worden wanneer het pakketje, ingepakt en wel, wordt bezorgd.

Uw beeldje snel in huis

Ons streven is om zo snel mogelijk te leveren. Vooral wanneer u een beeld of ander item cadeau wilt doen, is het fijn wanneer u dit op tijd in huis hebt. Daarom kunt u er op rekenen dat u uw bestelling binnen maximaal 4 werkdagen in huis heeft. Wij leveren ook op zaterdag!
Heeft u een vraag over onze beelden van brons? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren omtrent onze producten.

Contact  Webshop