Kaars houders

Mooie kaars houders voor ieder interieur

Bent u op zoek naar kaars houders om uw woning gezellig te maken of om uw interieur een andere uitstraling te geven? Dan kunt u vast slagen bij House and Garden Giftshop. Dankzij ons ruime assortiment is er voor ieder budget en in iedere stijl wel een passend item te vinden. Wij nodigen u dan ook uit om onze veelzijdige webshop eens te bekijken!

Kaars houdersOns assortiment

Kaars houders zijn er natuurlijk in vele vormen en kleuren. Daarom hebben wij in onze webshop diverse kaars houders, zodat er voor ieder wat wils is. Wat denkt u bijvoorbeeld van drie sfeerlichten op een chique spiegelblad? Dit staat leuk op een dressoir of wellicht op de keukentafel. Ook op kantoor voegt het een beetje warmte toe, waardoor u uw klanten uitnodigt om binnen te komen. Daarnaast hebben wij ook heerlijke geurlampjes in crème- en grijstinten. Het ziet er niet alleen erg mooi uit, maar voegt ook een heerlijke geur toe aan uw woning. Voor olie of geurkaarsen slaagt u in onze webshop ook uitstekend.

Kies voor een cadeaubon

Natuurlijk zijn kaars houders ook uitermate geschikt om iemand cadeau te doen. Wilt u uw bestelling direct laten bezorgen als cadeau? Dit is geen probleem, wij pakken het mooi voor u in en voegen gratis een kaartje toe. U kunt uiteraard zelf de gepersonaliseerde tekst aan ons doorgeven. Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon met een waarde naar keuze. De ontvanger kan dan zelf een mooi item uitkiezen in onze webshop.

Contact  Webshop