Mozaïek schalen

Prachtige mozaïek schalen online bestellen

U bent op zoek naar mooie mozaïek schalen? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Naast decoratieve schalen, koopt u bij ons ook bronzen beelden, diverse vazen, kaarshouders en handgemaakt servies. Niet alleen leuk voor in uw eigen huis, maar ook een absolute aanrader om cadeau te doen! Laat bij uw bestelling even weten wanneer het een cadeau betreft, dan pakken wij het leuk in.

U zult absoluut verrast zijn wanneer u onze vele diverse mozaïek schalen ontdekt. Niet alleen bieden wij diverse formaten en kleuren aan, ook de vorm verschilt vierkant tot rond en ovaal. Alle schalen worden met de hand gemaakt in Indonesië wat maakt dat de schalen een unieke uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige schaal in diverse kleuren, of een combinatie van aardewerk en glasmozaïek.

Mozaïek schalenSnelle levering

Heeft u mozaiëk schalen gezien die passen bij uw persoonlijke stijl en smaak? Dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. U kunt veilig betalen middels iDeal. In onze webshop kunt u direct zien of de schalen op voorraad zijn. Wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk te leveren, in de meeste gevallen duurt de levering 1 tot 4 werkdagen. Wij leveren ook op zaterdag!
Heeft u een vraag over onze producten? Of wilt u een artikel ophalen? Neem gerust contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op deze website. Ook kunt u uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier.

Contact  Webshop