Servies online

Handgemaakt servies online bestellen

U bent op zoek naar een webshop waar u terecht kunt voor servies? Maak dan kennis met House & Garden Giftshop. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij een online cadeauwinkel. U vindt bij ons mooie items voor zowel binnen als buiten, maar ook voor op kantoren kan onze decoratie een toevoeging zijn. In onderstaande tekst gaan we verder in op het serviesgoed dat wij aanbieden.

Een unieke uitstraling

Al het servies dat wij aanbieden is handgemaakt in Tunesië en heeft dan ook echt een unieke uitstraling. U kunt kiezen voor een enkel item, maar we bieden ook combinaties aan. U kunt hierbij denken aan:

  • Grote schalen
  • Kleinere schaaltjes
  • Soepkommen
  • Theepotten
  • Gebaksbordjes
  • Dekschalen

Servies onlineAl het servies dat u bij ons koopt, is zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor zijn zowel wij als u verzekerd van uitstekende kwaliteit. U zult nog jarenlang plezier hebben van het servies. Ook kunt u servies online bestellen en laten bezorgen bij iemand, als cadeau. Wij zorgen ervoor dat het pakket goed wordt ingepakt zodat het heelhuids wordt afgeleverd. Ook voegen wij gratis een kaartje toe, waar u uw eigen boodschap op kunt zetten.

Wij staan u graag te woord

Wilt u servies online bestellen, voor uzelf of wellicht om iemand te verrassen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, zijn wij altijd goed bereikbaar wanneer u vragen heeft. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek product, kunt u gerust contact opnemen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.

Contact  Webshop