Zittende boeddha

Zittende boeddha’s in diverse formaten

Bent u op zoek naar zittende boeddha beelden? Dan mag u het assortiment van House & Garden Giftshop niet missen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij een cadeaushop. Maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om een boeddha beeld voor in uw eigen woning te kopen. Wij hebben dan ook diverse beelden in onze webshop staan, niet enkel zittende boeddha’s, maar ook lachende boeddha’s, boeddha hoofden en boeddha theelichthouders.

Een oriZittende boeddhagineel cadeau

Een zittende boeddha kan op meerdere plaatsen in huis erg mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan de hal, waar het beeld bij binnenkomst direct de aandacht van uw gasten trekt. Maar ook in de woonkamer of keuken staat het beeld zeker niet misplaatst. Het is natuurlijk ook erg leuk om een boeddha cadeau te doen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons assortiment? Ga dan voor een cadeaubon, zodat de gelukkige zelf iets uit kan kiezen uit onze shop.

Iedere boeddha staat voor een bepaalde betekenis, vaak afhankelijk van de gezichtsuitdrukking en de houding. U vindt deze ook allemaal op onze website. Wat denkt u bijvoorbeeld van een lachende boeddha? Deze boeddha is gemaakt van papier maché en voorzien van prachtig glasmozaïek. Ook is deze handgemaakt in India.

Iedereen kan bij ons een passende boeddha of ander cadeau vinden! Heeft u een vraag of komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact  Webshop